Webdesign

Voor het maken van websites wordt door Public Creations WordPress gebruikt. Elke pagina heeft daardoor dezelfde lay-out. Dit zorgt ervoor dat je website er netjes uitziet zonder dat je iedere pagina apart moet ontwerpen. Een CMS is vooral handig voor websites met een vaste lay-out waarvan de inhoud regelmatig aangepast moet worden, maar kan ook prima gebruikt worden voor websites die minder onderhoud nodig hebben.

Public-Creations-responsive-website

Voordelen van WordPress

Het maken van een website kan een behoorlijke kostenpost zijn. Door het gebruik van WordPress kan je een deel van deze kosten terug dringen. WordPress hoeft niet duur te zijn, er zijn talloze gratis thema’s (lay-outs) te vinden die je kunt gebruiken. Let bij het kiezen van een thema wel op de mogelijkheden van het thema, het ene thema is namelijk uitgebreider dan het andere. De kosten van het ontwerpen van de website, een domeinnaam en web hosting blijven echter wel. Daarnaast kan een WordPress website redelijk snel gelanceerd worden en is het zoekmachine vriendelijk. Door het gebruiken van een responsive thema zal je website uitstekend te bekijken zijn op zowel pc, tablet of mobiel!

Onderhoud

Een website in WordPress is erg gebruiksvriendelijk en kan vrij gemakkelijk zelf bijgehouden worden. Als je dit wilt proberen kan Public Creations je een en ander uitleggen over hoe je dit kan doen zonder dat je site in het honderd loopt. Het lijkt een beetje op tekst schrijven in een tekstverwerkingsprogramma.
Als je het onderhoud liever uit handen geeft is dit ook geen probleem. In overleg kan er een onderhoudsabonnement worden afgesloten.

Jouw stralende website

Wil jij ook zo’n stralende website, neem dan contact op met Public Creations om een afspraak te maken om jouw ideeën en mijn kennis samen te voegen. Heb je al een website welke een opfrisbeurt nodig heeft, of heb je zelf een ontwerp voor je nieuwe website, maar moeten de puntjes nog op de i worden gezet? In dat geval kan ik je ook van dienst zijn!