On- en Offline teksten

Moet de informatie die in je folder of op je website staat hier en daar bijgeschaafd worden? Of wil je een compleet nieuwe tekst laten schrijven voor on- of offline media? Misschien ben je zelf al eens aan het stoeien geweest om een goede tekst te schrijven en heb je gemerkt dat het niet zomaar uit je vingers komt. Dan is het verstandig om een professionele schrijver in de arm te nemen die een geschikte heldere stukken voor je kan schrijven.

teksten

Online teksten voor websites

Er is een groot verschil tussen tekst die in een folder gepubliceerd worden en teksten die op een website komen te staan. Informatie op het web moet makkelijk te scannen zijn. Voordat een bezoeker echt gaat lezen zal hij eerst de pagina scannen op relevante woorden waar hij naar gezocht heeft. Ook voor de zoekmachines zoals Google moet een tekst te begrijpen zijn. Door het goed toepassen van SEO technieken kan je door middel van een tekst goed scoren in de zoekresultaten.

Offline teksten voor drukwerk

Elke vorm van drukwerk vraagt een eigen aanpak. Een informatief artikel zal beschrijvend en uitgebreid zijn. Een folder komt het best tot zijn recht met een pakkende, overtuigende tekst.

Het belangrijkste van teksten is dat het jouw doelgroep bereikt en je er je doelstellingen mee haalt. De meest uiteenlopende teksten kan Public Creations voor je schrijven, voor online en offline doeleinden. Pakkende heldere informatie voor je website, stralende teksten voor folders. In een persoonlijk gesprek kunnen we jouw wensen en verwachtingen en doelstellingen bespreken, daarbij rekening houdend met wat jouw klant graag ziet.