Over mij

BertinaIk ben Bertina van der Vegt, de persoon achter Public Creations.
Na 15 jaar bij een drukkerij te hebben gewerkt viel daar voor mij het doek. Tijd om iets anders te gaan doen dus, iets wat ik vooral leuk vind om te doen.

Het ontwerpen van logo’s die zonder woorden zeggen waar ze voor staan en maken van websites vind ik geweldig om te doen. Vooral voor mensen die hun eigen splinternieuwe bedrijfje willen opzetten.

Mijn specialisatie

Om professionelere teksten en websites te kunnen schrijven en ontwerpen ben ik stage gaan lopen bij een Online marketing bureau. Ook heb ik bij Google het Certificaat voor Online Marketing behaald, welke bestaat uit 23 onderdelen die betrekking hebben op Online Marketing.

Wat kan ik doen voor jou?

Zeker wanneer je een kleine ondernemer bent neemt het maken van een goede website en logo, en het goed neerzetten van je bedrijfsprofiel op Facebook of Twitter veel tijd in beslag. En daar kan ik je bij helpen.
Door te luisteren naar wensen en te kijken naar het segment waar jouw bedrijf, vereniging of jij je als particulier zich in bevindt kan ik me goed inleven in de visie die ik met publicatie moet uitdragen.

Mijn Missie

Mijn missie is kort maar krachtig; een stralende websites maken met een schitterend logo voor jouw organisatie met goede en heldere teksten.
Bel me